Egyensúly és harmónia

Mit tehetünk az eredendő összhang, egyensúly, harmónia állapot érdekében?

Az egyensúly az energia–univerzum alap dinamizmusa. A rezonanciák állandó, áramlás-kölcsönhatás játéka ez, egyben ez az alapközeg, amelybe ?minden,ami van? bele van szövődve, ágyazva.

Az ember, energetikai lényként, természetesen szintén része, alkotó eleme ennek a mindenkori egyensúlynak, függetlenül attól, hogy éppen összhangban vagy disszonanciában van az univerzum alap rezgésmintájával. Az univerzum ugyanis mindenkor egyensúlyra rendezi magát. Az egyén számára, és ezáltal a kollektív számára is, viszont nagy különbséget jelen az univerzummal való összhang vagy disszonancia állapota.

Amikor az egyének nagy számánál borul az eredendő egyensúly, az megjelenik a Föld felszínén is, Jó összehasonlítási alap a földön végbemenő katasztrófák és az emberiségben végbemenő felbolydulás. Képzelj el egy szökőárat, vagy egy hurrikánt kicsiben: ez megy végbe a szervezetedben, mikor nem vagy összhangban önmagaddal. A kinti rombolások jelképezik a benned végbemenő sejtszintű pusztítást.

Mikor kibillensz egyensúlyodból, akkor kezdődnek a kellemetlen élmények, érzések sorozata, majd a betegségek, fokozatosan felszínre törnek a kezeletlen problémák érzelmi-gondolati energiái. A szervezet fizikai szinten figyelmeztet a nem kívánatos irányra, a disszonanciára. A kibillenés és az abban élés a szabad akarat, és annak kollektív hatásaként kialakult fejlődési utunk energetikai kölcsönhatás-állapota.

Mi t tehetünk az eredendő összhang, egyensúly, harmónia állapot érdekében?

?Minden energia ? elég, ha ezt tudatban tartod. Hangolódj rá annak a valóságnak a frekvenciájára, amelyben élni szeretnél – és megkapod. Ez nem filozófia, ez fizika.? Einstein

?Feltételek nélkül, a körülményektől függetlenül törekedjetek arra, hogy könnyed jó-érzésben legyetek, mert csak ekkor fértek hozzá a Világokat Teremtő Energiához.?Abraham Hicks.

Tehát hangolódunk kell az univerzum alaprezgésére, azaz a mindent magába foglaló, végtelen intelligenciájú szeretet energiára, az egyetemes mezőre. Ez a sajátos frekvencia érzelmi állapot formájában észlelhető általunk: béke-nyugalom-biztonság-csendes eufórikus derű-egyensúly? a jól-levés állapota. És ez a természetes, eredendő létállapotunk. Ilyenkor az egyéni és az egyetemes elektromágneses mezők indukcióban, azaz ellenállás mentes áramlás zajlik. Az egyén teljes laza, pihenő, töltő állapotban lebeg, és a teljes rendszere optimumon fut: energia szint, biokémia, szellemi képességek?

Hogyan hangolódjunk erre? ? ez a következő kérdés.

Ezen a ponton szélesre bomlik a lehetőségek spektruma, és a jó hír az, hogy TE VÁLASZTASZ!

Azzal kezdődik, hogy a szívedből kívánod az egyensúly-harmónia állapotát. Ez a tiszta, intenzív vágy választ vált ki az univerzumból, és valamilyen megoldás kerül eléd: könyv, módszert átadó személy, barát, aki épp megélt egy fejlődési ugrást, bármi? vedd észre a szinkronicitást, mint választ, és bízz a kapott irányításban, követve azt?innen már a fejlődésed útján vagy

Amire éber tudatossággal figyelned kell még, az az érzelmi vezérlő rendszered jelzése: mit érzel belül? Jó-érzésben vagy? EZ AZ IRÁNYTŰD!

Tehát az alap GYAKORLAT az egyensúly felé a jól-levés állapotában levés érzésének begyakorlása és annak fenntartása a mindennapok forgatagában.

Tudatában vagyok, hiszen magam is ezt gyakorlom, hogy könnyen lehangolódunk, és mivel a jelenlegi bejáratott minták, programok által vezérelt életvitelünk módszerei ezen a rezgésszinten nem működnek, új módszertant kell kifejlesztenünk. Ehhez elkötelezett, gyengéd, önelfogadás és türelmes, rendíthetetlen következetesség kívánatos.

Hasznos lehet az általam megtapasztalt módszerek áttekintése is, kipróbálás, vagy arról intuitíven valami másra váltás érdekében.

A következő cikkekben módszerek, gyakorlatok, meditációk, megerősítések kisebb gyűjteményeit szeretném megosztani:

Indulásra a legkézenfekvőbb, hiteles és hatékony frekvencia-hangoló eszközt ajánlom, amely a passzív rezonancia jelenségén keresztül átrendezi a frekvencia összetételedet az univerzummal koherens állapotra. Az Ősi Solfeggio 6 frekvencia csomagjáról beszélek, amelynek a Youtube lejátszási lista linkjét ide másoltam.

Hallgasd az első kettőt pár napon-héten keresztül naponta, majd vedd hozzá a harmadikat, és ha már jól ismered ennek a háromnak a hatását magadon lépegess tovább egyenként, vagy ahogy érzed. Örömmel veszem és megköszönöm, ha megosztod az élményeidet.

Somi-Kovács Mária

info@kvantumlovaglas.hu
www.kvantumlovaglas.hu

illusztráció: http://orig00.deviantart.net/5aff/f/2014/238/0/4/raytraced_4d_julia_fractal_animation_1_by_mcsoftware-d7wsehh.gif

Tagged under