Dr. Kézdi Andrea tanfolyamai 2021 I. félév

Numerológia I. Alapmodul tanfolyam indul

A modul 8 alkalom

Időpont: 2021. március 6-tól április 24-ig, 9-től 12.30-ig tart,  minden szombat délelőtt online.

A részvevők megtudhatják, hogy a születésükkor kapott „kódok”, azaz a születési nevük, évük, hónapjuk és napjuk hogyan befolyásolják az életünket. Megtanulhatják hogyan alakíthatják át sorsukat a kódok ismeretében és hogyan éljék az életüket a számok sorrendjében, vagyis hogyan fordíthatják előnyükre az élet ciklikus változásait.

A tanfolyam másnapján a rögzített anyag letölthető és bármikor visszanézhető, így az sem marad le, aki éppen nem tud aznap kapcsolódni.

Részvételi díj: 64.000.- Ft

Numerológia II. haladó modul tanfolyam

A haladó tanfolyam témája a kapcsolatok vizsgálata. Két ember közötti érzelmi kötések és az energetikai családfa felállítása.

Időpontok:

2021. március 21, 28 és április 4, 11. vasárnap délelőttönként 9-től 12:30-ig.

vagy

2021. május 8, 15, 22, 29 szombat délelőttönként 9-től 12:30-ig.

A haladó tanfolyamokonline elérhetők, rögzíthetők és bármikor visszanézhetők.

Részvételi díj: 64.000.- Ft

Tarot

TITKOK KÖNYVE: TAROT

A nagy és kis Arkánumok világába kap betekintést a hallgató.

A tanfolyam érdekessége, hogy nem csak a kártyavetéssel ismerteti meg a résztvevőket, hanem a titkos beavatási út segítségével a tarot kártyák új értelmezését is megmutatja és feltárja a párhuzamos jövők lehetőségeit.

Időpont: 2021. március 6-tól április 24-ig, 14-től18-ig tart,  minden szombat délután online.

A tanfolyam másnapján a rögzített anyag letölthető és bármikor visszanézhető, így az sem marad le, aki éppen nem tud aznap kapcsolódni.

Részvételi díj: 64.000.- Ft

Aki a numerológián délelőtt és a tarot tanfolyamon délután is részt vesz 15 % kedvezményt kap minkettő árából.Az ismétlők, régi tanítványok egyéni kedvezményt kapnak a jelentkezéskor.A részletekről érdeklődi és jelentkezni a kezdi@lelekmagazin.hu címen lehet.

Tagged under