Bolygók rükvercben

Ma a Merkúr, hétfőn a Neptunusz fordul vissza és kezdi meg hátráló mozgását. A Merkúr július 1-ig, a Neptunusz november 16-ig lesz retrográd. 

A retrográd Merkúr sok kellemetlenséget tud okozni, ami főleg az ügyeink intézésében ill. azok késleltetésében, a kommunikációban (félreértések), továbbá a számítástechnikai / elektronikai kütyük zavaraiban jelentkezhet.

Komoly döntéseket ne hozzunk, szerződéseket ne kössünk, ha van rá módunk, inkább “üljük ki” ezt az időszakot, mert hiába is nyújtjuk a maximumot, ha az Ég nem segíti a munkánkat.

A másik jómadár a Neptun, aki jövő hétfőn kezd hátrálni, és mindezt jó hosszan teszi, egészen november 16-ig.

A transzcendens bolygók retrográdsága máshogy kezelendő, mint a belső bolygóké, mert sokkal inkább a társadalomra, emberek széles rétegére hat.

A retrográd Neptun ködös, homályos látást okoz, amikor a tények ellenére megjelenik bennünk a kétely, a bizonytalanság. A megfoghatatlan érzések sokszor fölülírják azt, ami valóban van, és a retrográd Merkúr időszaka alatt még a józan eszünk sem segíti eloszlatni ezt a belső ködöt.

Mit is tehetünk ilyenkor?

Kerüljük a komolyabb vitákat, ütközéseket, mert egyrészt nem látunk tisztán, másrészt pedig nem jut át az üzenetünk a másik félhez, amitől a bonyodalmak csak fokozódhatnak.

https://www.facebook.com/AstroKarma?ref=ts&fref=ts

videolink:
Tagged under