AZ UNIVERZUM HÁROM TÉTELE A GYÓGYULÁSHOZ

A LÉLEK talán egyik leghatásosabb eszköze, egy-egy probléma megoldatlanságára, ha fizikai szinten is megjeleníti azt, hogy végre szembe nézzünk azzal, hogy valami nem stimmel bennünk, körülöttünk.

Mit csináljunk ilyenkor? Bújunk el a félelmeink elől vagy szaladjunk a fény felé?

Ez az a pont amikor HITÜNK iránytűvé változik és erőssége szerint visz minket egy irányba. Tudnod kell, hogy a szívközpontunk, a szívünk mágneses tere, folyamatosan összeköttetésben áll a tökéletesség Forrásával és csak a belső hallásunkon múlik, hogy az EGO verte állandó zajongás, méltatlankodás közepette meghalljuk-e az isteni sugallat hangját?

Fel kell ismernünk, hogy az Univerzum részeiként tökéletesek vagyunk és bármennyire is reménytelennek tűnik a helyzetünk, magunkévá kell tenni a hit és ezen belül is a MEGENGEDÉS művészetét. Konkrétan, hogy megengedjük magunknak a gyógyulást. Igen, erre most sokan rávágják: hányszor és hányszor kértem már a megoldást és akkor ezzel akkor meg is engedtem magamnak! Nem szeretnék senkit megbántani, de nagy a valószínűsége, hogy sok minden nincs megoldva, feloldva és megengedve a gubanc kapcsán.

Amikor elindulunk a spiritualitás ösvényén, valami végleg megváltozik az életünk, hiszen soha többé nem tudjuk már a régi szemléletünkkel nézni a világot. ? Itt most mindenki kap egy percet, hogy ezt átgondolja! ? Elindulunk (vagy éppen lelki szinten nézve folytatjuk) egy hosszú utazáson, ami rengeteg erőt és türelmet igényel. Haladsz hullámvölgyből a magaslatok felé, aztán újra egy hullámvölgy következik. Olyan, amikor egy-egy kellemetlen ?feladattal? szembesülünk, mintha átküldenének minket egy húsdarálón. Aztán újra és újra. Amikor pedig már ?felébredtél? és folyamatosan dolgozol magadon, keresve a megvilágosodás ösvényét és egyre közelebb kerülsz az EGYSÉG tudathoz,nos még akkor is betévedhetsz a negatív energiák mezejére.

Pont olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik, csak mi emberek szeretünk túlbonyolítani dolgokat, mert akkor nagyobb lesz az igazságtartalma, az ereje. Remélem, hogy még ebben a testben megérem azt kollektív megvilágosodást, hogy a lelki problémáktól és a hozzájuk tartozó fizikai megnyilvánulásoktól, olyan könnyű megszabadulni, mint amilyen könnyű, mondjuk levetni egy kabátot (persze, ha nem korlátoztuk a testet éppen).

Ahogy az Univerzumnak három tétele van a gyógyuláshoz, úgy három tétele van a gondok feloldáshoz is és három helyen van bekötve a ?bibi? a tudatos tudatunkban, aminek a legismertebb része a betegségek lelki okai.

De, térjünk vissza alap tételekhez és nézzük mit kell először tennünk:

1. Teremts kapcsolatot az Istennel/Univerzummal/Forrással, hogy a veled született gyógyító erő aktivizálódni tudjon

2. Szembe kell nézni a félelmeinkkel és le kell győzni őket. Vedd el a félelem erejét és tedd magadévá az.

3. Minden gyógyulás csak a tudatos szeretet energiáin keresztül tud megnyilvánulni.

Már hallom is az első, szinte reflex szerűen működő kérdést: igen, mégis akkor, hogy csináljam? Van egy rossz hírem, nincs egységes módszer. Bárki hiteget ezzel, az átver. Mindenkinek van egy úgynevezett tudat térképe, mely szerint működik, ahogy beilleszkedik a világba és, ahogy kapcsolódik a Forráshoz. Most viszont senki ne keseredjen el, mert biztos, hogy rátalál a neki legkedvezőbb és legjobb megoldásra, csak engedjük meg magunknak, hogy megtaláljon.

Szívből kívánok mindenkinek, így magamnak is, mielőbbi gyógyulást és megszabadulást a félelmektől : Plitz Zoltán András ? PZA ? spirituális coach

Illusztráció: http://45.media.tumblr.com/a7ff2a3c218588795a0b397e3981697d/tumblr_nwzczx9CfF1uw8s1mo2_r1_540.gif

Tagged under