Aszcendensed többet elárul – erre számíthatsz márciusban

KOS 

Van, hogy meg kell állni néha, pihenni, átgondolni dolgaid, lehetőségeid, s aszerint lépni tovább, milyen irányba mutatnak a szálak. Ha már tisztán látod a célod, meg kell indulni előre. Most ennek van itt az ideje. Minden energiádat aktivizálnod kell. Szedd össze erődet, hited, önbizalmad, s nem lesz akadály előtted.

BIKA

Uralkodó bolygód, a Vénusz 17-én lép a jegyedbe. Addig készülj a nagy színrelépésre, tervezd meg, mit szeretnél az elkövetkezendő hónapokban. Vonulj kicsit vissza, légy sokat egyedül, néha oszd meg gondolataidat barátaiddal, aztán a hó második felében valósítsd meg magad, álmaidat.

IKREK

Arra kell most koncentrálnod, hogy megvalósítsd, amiért megszülettél. Ez egy hosszú út, de főleg a hó második felében jó esélyed van nagyot lépni – figyelj (meg)érzéseidre, környezeted jeleire, legyen esély minden vélemény, bevillanás, esemény. Barátokra, segítőkre most mindig számíthatsz.

RÁK

13-ig esélyed lesz anyagi ügyeidet tisztába tenni. Ne a lottó ötösre számíts, magadban kell tisztáznod a pénzhez való viszonyod. Fogalmazd meg magadnak, mi lehet a gond, ha vannak problémáid, s kérj megoldást rá az Univerzumtól. Aztán már csak figyelj. Bármikor érkezhet megoldás – akár egy új munka révén is. 

OROSZLÁN

Vonulj egy kicsit vissza. Ahhoz, hogy tisztázd, megértsd érzéseidet, kell a csend, a magadba tekintés. Ne másoktól várj visszaigazolást, ne a világ mondja meg, ki is vagy valójában, neked kell felfedezned lelked titkait. Ennek van most itt az ideje. A hó második felében már nyithatsz, de csak az igaz barátaidra figyelj!

SZŰZ

Ahhoz, hogy szerethetőbb legyen az életed, muszáj változtatnod pár dolgon. Lehet, hogy elég néhány közérzetjavító “intézkedés” is, hogy boldogabbnak és szabadabbnak érezd magad – egy “csajos” vagy “férfias” nap a barátokkal, egy kis testi-lelki kényeztetés. Váljon szokásoddá, hogy örömet szerzel magadnak!

MÉRLEG

Szeretni, elfogadni másokat feltétel nélkül – ezt kell gyakorolnod ebben az időszakban. A sors könnyen állíthat olyan helyzetek elé, ami próbára teszi empatikus képességedet. Munkahelyeden és a magánéletedben egyaránt arra kell törekedned, hogy megszüntesd előítéleteidet. 20-ig új munka is jöhet, ha aktuális! 

SKORPIÓ

Mindenki boldogságra született. Mi kell hozzá? Neked, hogy elfogadd, minden épp úgy van jól, ahogy van. Hogy higgy a feltétel nélküli szeretetben, az élet apróbb-nagyobb örömeiben. Ezt kellene most megtapasztalnod – ha nyitott vagy, új élmények várnak. Szerelem, élni akarás, új lehetőségek, 17-e után anyagi fellendülés is.

NYILAS

A jegyedben járó Szaturnusz most jó időre meghatározza életed. Feladatokat, leckéket, lehetőségeket hoz, stabilizál. Ehhez azonban sok mindenen változtatnod kell. Elsőként gondolkodásodon. Meg kell értened, hogy nem a tiéd az egyetlen igazság, sokkal elfogadóbbnak kell lenned. Most főleg családod taníthat meg rá.

BAK

Ha nem vagy elégedett anyagi helyzeteddel, most fordíthatsz, változtathatsz rajta. De ki kell hozzá lépned a komfortzónádból, kicsit másképp gondolkodni, hozzáállni a dolgokhoz, partnereket keresni, akikkel együttműködhetsz. 20-a után családodra figyelj főképp, ott lesz szükség szeretetedre, tenni tudásodra.

VÍZÖNTŐ

A 13-ig jegyedben járó Merkúr segít meghozni azokat a döntéseket, amelyek céljaidhoz, vágyaidhoz vezetnek. Ideje, hogy kinyílj, higgy, bízzál magadban, tehetségedben. Anyagi lehetőségeid is megsokszorozódnak, kapcsolati tőkédre éppúgy szükség lesz hozzá, mint akaraterődre, tenni vágyásodra.

HALAK

Az év legaktívabb és legkreatívabb időszaka jön. A Nap 20-ig jár a jegyedben, s 13-tól a Merkúr is itt segédkezik. Mindketten azon vannak, hogy megvalósíthasd álmaid. Tűzz ki egy célt erre az évre, és tégy érte minden nap egy apró lépést. Ha anyagi helyzeteddel nem vagy elégedett, 17-ig van esélyed megújítani, változtatni.

Gálfi Irén

Tagged under