Aszcendensed mindent elárul – erre számíthatsz áprilisban

Ha tudod aszcendensedet, sokkal pontosabb képet kapsz magadról, lehetőségeidről, az adott időszak eseményeiről. Nézd meg, mire számíthatsz áprilisban.

KOS

A jegyedben járó Nap 20-ig segít feltöltődni energiával. Most igazán tehetsz magadért. Ha fókuszálsz céljaidra, feladataidra, fordíthatsz (anyagi) helyzeteden. Változtass, ha valamivel nem vagy elégedett, próbáld másképp, lépj ki a napi rutinból! Keresd a boldogságot – minden pillanatban! 6-a a jolly joker napod.

BIKA

11-ig jár jegyedben a Vénusz. Uralkodó bolygód a legjobbat hozhatja ki belőled. Figyelj magadra, mit szeretnél elérni, mitől lennél boldog, hogy találhatod meg a lelki békéd. A Mars a Bikában erőt ad a harchoz, küzdj magadért, céljaidért, akarj lépni, változtatni! Sorsdöntő lépésre 22-e a legjobb.

IKREK

A hó első felében főleg kapcsolataidra koncentrálj! Alkalmad lesz új barátságokat, ismeretségeket kötni, céljaidhoz segítőket, támogatókat találni. 15-étől érdemes egy kicsit elcsendesedni, figyelni magadra, vágyaidra, belső hangodra, titkos érzéseidre. Megkeresni problémáid okát. 22-e hozhat áttörést.

RÁK

Neked az érzelmi biztonság mindennél fontosabb, ezért gyakran mész bele méltatlan, túl sok kompromisszumot követelő helyzetbe. Meg kell tanulnod kiállni magadért, harcolni, felvállalni a konfliktusokat, ha a helyzet úgy hozza. 20-ig karrieredben van lehetőség nagyot “dobbantani”, ami – főleg 3-6-a között – anyagilag is kifizetődő lesz.

OROSZLÁN

A jegyedben járó Jupiter megindul előre. Ideje ötödik sebességbe kapcsolni! Újra örülni az életnek, hinni, hogy képes vagy bármire! Amibe most kezdesz, gyökeresen megváltoztatja az életed. A 3-a és 6-a közötti napok a legintenzívebbek, ekkortájt a szerelem szinte kódolva van!

SZŰZ

Anyagi gondjaid most magadnak kell megoldanod, érdemes új(szerű) megoldásokban gondolkodnod, de legalábbis alaposabban végiggondolni, mi lehet a problémáid oka. Lehet, hogy egy-két kapcsolatodat sem árt felülbírálni, könnyen előfordulhat, hogy új alapokra kéne helyezni együttműködéseteket.

MÉRLEG

Hajlamos vagy beleragadni egy helyzetbe a békesség kedvéért, így sokkal valószínűbb, hogy mások kényszerítenek döntésre, változásra. Kivételesen most benned is megvan a készség rá, különösen 6 és 10-e között dobbanthatsz egy nagyot. 11-étől amúgy is új kapuk tárulhatnak fel, ha elég nyitott vagy rá.

SKORPIÓ

Most elsősorban munkádra fókuszálj. Ugye tudod magadról, hogy akaratoddal hegyeket vagy képes elmozdítani? Ezt az energiát tudod most mozgósítani. 6-a környéke alkalmas a “nagy újrakezdésre”, új munkára, projektre. A hó második felétől anyagi lehetőségeid sokszorozódnak meg.

NYILAS

Hó közepétől megindul a Jupiter előre. December óta fogott vissza, késztetett önvizsgálatra, belső munkára. Ha jól tetted a dolgod, most újra száguldhatsz. Hogy milyen sebességgel, nagyrészt azon múlik, hogy hited és önbizalmad milyen arányban van tehetségeddel. 2-a és 6-a a csúcsnapod.

BAK

Megszoktad, hogy főleg saját magadra számíthatsz. Most, hogy uralkodó bolygód, a Szaturnusz visszafelé jár, érezheted úgy, hogy ez nehezebben megy. Tanulj meg másokban megbízni, rájuk támaszkodni, elfogadni, hogy a dolgok változnak! Mit szólnál például egy kis szerelemhez?

VÍZÖNTŐ

Szereted a magad útját járni, s még azt is megválogatni, kik az útitársaid. Érdemes most nyitnod egy kicsit, új ismeretségeket, kapcsolatokat keresni, s főleg rendezni a régieket. Kiváltképp a családoddal, akik mindig a biztos pontot jelentik-jelentették neked – akár elhitted, elfogadtad azt, akár nem.

HALAK

Leginkább anyagi ügyeid foglalkoztatnak. 2-a és 6-a között változtathatsz, ha szükségét érzed. Jó lehetőségeid lesznek, használj ki minden ?pénzcsináló? alkalmat és főleg ne hagyd elúszni a megszerzett forintokat! 11-én a Vénusz az otthonod területére lép. Ideje, hogy rendezd családi kapcsolatait.

Gálfi Irén

Fotó: geralt pixabay

Tagged under