Arra gondolj, amit akarsz, ne a hiányára!

A nagyon gazdag és a nagyon szegény ember is átlagon felül alkalmazza a Vonzás Törvényét! Csak míg egyik a vágyott dologra koncentrálva el is éri azt, a másik a vágyott dolog hiányára koncentrálva egyre távolabb kerül tőle.

Sok ember van úgy, hogy csak úgy van. Telnek-múlnak a napjai minden különösebb történés nélkül, újabb vágyak és tervek nélkül, beletörődve abba, ami van. Mondjuk, hogy ők állnak most középen. Aztán a két szélén a két szélsőség: a sok millió problémát maguk előtt görgetők, és a sok millió pénzt, örömteli pillanatot, sikert, elismerést magukénak tudók. Nos, ez a két véglet annyira ott van a szeren, amikor a Vonzás Törvényének ösztönös alkalmazásáról beszélünk, hogy akár bármelyik pillanatban helyet is cserélhetnek.

Ezzel azt akarom mondani, hogy mindenki, aki képes volt óriási káoszt teremteni maga körül, vagy képes volt arra, hogy súlyos betegséget, esetleg tragédiák egész sorát vonzza az életébe, képes arra is, hogy rendet teremtsen, hogy meggyógyuljon, hogy fantasztikus élmények egész sorát vonzza magához. Az az élet, amit most katasztrófának, romhalmaznak lát, BIZONYÍTÉK arra, hogy tud (nem is akárhogyan) teremteni!

Az igazán mélyen lévők mindössze egy dolgot hibáztak eddig: arra koncentráltak, amit nem akartak, ahelyett, amit akartak volna. Így elsőre úgy tűnik, mintha csak egy hajszál választaná el egymástól a vágyott dologra és a nem vágyott dologra koncentrálást, hiszen még megfogalmazni is nehéz az ellentétét azoknak a gondolatoknak, amelyek belénk rögzültek a szokásos NE vagy NEM kezdetű mondatokban. ?Nem akarok beteg lenni!? ? Puff, már beteg is vagy. ?El ne költsd a pénzt!? ? Bingó, már el is úszott mind. ?Csak nehogy teherbe essek!? ? Gratulálunk, kismama!?

Így megy ez. A NE, NEM és társait célszerű minél előbb száműzni a szótárunkból, mert sunyi módon teremtődnek velük a nem várt események.

Ugyanakkor mindannyiunk rendelkezésére áll egy csodálatos ?műszer?, amely a nap minden percében jelzi, hogy a vágyott dologra, vagy annak hiányára koncentrálunk-e, hogy jót vagy rosszat teremtünk-e a jövőnkbe. Ez a ?műszer? pedig nem más, mint az érzéseink, amelyek folyamatosan a tudtunkra adják, előre jelzik nekünk az előttünk álló események pozitív vagy negatív kimenetelét.

Ha figyelmedet a vágyott dologra irányítod, olyan jól érzed magad, mintha már a tiéd lenne. Ha figyelmedet a vágyott dolog hiányára irányítod, rosszul érzed magad, feszült vagy, aggódsz?

Tudd, hogy minden pillanatban van választásod.

Forrás: avonzastorvenye.hu

videolink:
Tagged under