A szív hullámhosszán 3. rész – különféle gyakorlatokkal

Az 1-2. részből tudjuk, hogy a szívbéli öröm, derű érzése az univerzum alaprezgésével összehangolt, koherens létállapot, amely támogatottságot, békét és nyugalomérzetet vált ki? Az egyetemes mezőre hangolt egyéni mező hatása a  jól-levés állapota..

Hogyan röpíthetjük magunkat a szívbéli öröm állapotába, és hogyan tarthatjuk fent ezt a számunkra optimális ?létezés üzem-módot? ?

Az egyetemes mező frekvenciájára hangolni az egyéni mezőnket ? értelemszerűen ? hangolással lehet. Az 2. részben ennek legtermészetesebb eszközeivel, módszereivel ismerkedtünk meg, a közvetlen frekvenciahangoló eszközökkel.

A 3. részben olyan gyakorlatokat gyűjtöttem össze, amelyek a gondolat-érzelem-szó-cselekvés minőségében ? közvetett módon – hordozzák az egyetemes mező, a szeretet erő frekvenciáját:

Teljesség sugárzás ? EMF Balancing Techniqe módszer / Peggy Phoenix Dubro

Alap gyakorlat, egyszerű és igen hatásos. Alkalmazhatod reggel?este a rezonanciád beállítására keretként?napközben is  bármikor bevetheted a gyakorlatot a kihívásként megélt helyzetek előtt, alatt vagy után, Vagy éppen emlékeztetőül, a hálád kifejezéseként.

Válassz olyan gondolatot, amely jól-érzést vált ki. Minél általánosabb témára gondolsz, annál könnyebb jóérzést találni.

Rezegj abban legalább 1 percig. Ennyi idő alatt elegendő mozgáslendület halmozódik   fel az új minták beindulásához.. Például: Élni jó! Az élet szép! Bízom magamban!

somi 8

A teljesség sugárzása ? Gyakorlat

1. Kapcsolatba lépek az alsó portállal ? kb 60 cm-rel a láb alatt
2. Kapcsolatba lépek a felső portállal ? kb 60cm-rel a fej felett
3. Sugárzom a teljességem rezonanciáját ? a figyelmemet a szívközponton tartani
4. 8-as alakzat felrajzolása ? jobbra indulva a felső portáltól, köldök magasságban keresztezni a testet, bal láb mentén le az alsó portálhoz, és a jobb láb mentén felfelé, köldöknél keresztezni a testet, bal váll, fej mentén fel a felső portálhoz. 3 légzés alatt tartani a 4 pont állapotát.

Hála kifejezés naponta

Szív-tudatossági gyakorlat: Reggel, este vagy napközben állj meg egy pillanatra fordítsd a figyelmedet a szívedre, lélegezz oda 3-6x, majd nevezz meg három dolgot, ami kiváltotta aznap a hála-, jó-érzést belőled. Tartsd magad ebben a jól-érzésben pár pillanatig… le is írhatod ezeket az észleléseidet a hálafüzetedbe.

Tudatos légzés & természetben való feltöltődés

Bármikor, bárhol alkalmazhatod a légzésre figyelést:: egy pillanatra irányítsd befelé a figyelmedet, kezdd el figyelni és érezni a légzésedet. Különösen légy éber az érzéseidre a légzés két fordulópontjánál, amikor telített, és amikor üres a tüdőd. Összekapcsolhatod a tudatos lélegzést a természetben való időzéseddel, bár ez utóbbi önmagában is kiváló szívbéliségre hangoló rezgéstér.

Megerősítések, meditációk –

      Abraham Hicks http://www.kvantumlovaglas.hu/videok#abraham-hicks,

      Louise Hay , ,Eckhart Tolle,

       http://www.kvantumlovaglas.hu/videok#louise-hay,-eckhard-tolle-es-donald-welsh-tanitasai

      Kryon  www.kryon.hu

Bármi, ami a szívbéli öröm-derűre, az univerzum alaprezgésével összehangolt állapotba röpít, alkalmas eszköz, gyakorlat. A teszt az eredmény, a támogatottság, béke-nyugalomérzet., önbizalom, és önerő, intuíció beáramlása, kreatív megoldások, ötletek, életigenlő kedélyállapot?  jól-levés létállapot.

 A felsorolást gondolat ébresztőnek szántam. Az eszközök kiválasztása, összegyűjtése a te hatásköröd, mint ahogy az alkalmazás is.

Bizonyos időközönként alap-hangolódás céljából ajánlom továbbá csoportos szívbéliségre töltögető foglalkozáson való részvételt: a csoport energia ereje, pár órás abban levés jó esetben csurig tölti a szívmeződet, stabilizálva ezzel a jól-levés létállapotot. 

A szívbéliség fenntartása tudatossági lépés:

– Éberség ? vedd észre, amikor kiestél, figyeld a kedélyállapotodat

– Elfogadás ? riadalom, csalódottság helyett fogadd el, hogy a tőled telhető mértékben haladsz a fejlődésed útján

 Visszaváltás szívmezőre –  válaszd ki és alkalmazd  a saját eszköztáradból a megfelelő eljárást

Folyamatos házi feladat: saját, bevált módszerek, eszközök tárának rendületlen gyűjtögetése és megtapasztalása.

Somi-Kovács Mária

Fotó: geralt pixabay

Tagged under