A MEGBOCSÁTÁS MINDENNEK A KULCSA!

A 2016-os esztendő mindenki számára tartogat kihívásokat, ami könnyebben és talán sűrűbben is kibillenthet minket az egyensúlyunkból!

A megoldáshoz viszont létezik egy KULCS, ami nem más mint a megbocsátás.
Ahogy Louise L. Hay is kiemeli a legfontosabbak tételei közül, ? ?A megbocsátás új fejezetet nyit az életedben.? Szóval ez a közel sem egyszerű feladat a még hasznunkra is lehet? Nem egy közhely?

Jöjjön egy másik vélemény is, mert most olvasom David Wilson könyvében, hogy a karma nem valami ledolgozandó feladat és még fel is oldható! Vajon mit emel ki, mint a legjobb megoldás, a karma feloldására?
A kulcs: a megbocsátás!

Vajon kinek szóljon ez a megbocsátás? Miként tudjuk végrehajtani? Hogyan használjam a kulcsot?

Ezt a ?mágikus? kulcsot háromszor kell elfordítani a karmazárban:

1. Elfogadás. Fogadjuk el, hogy ez a helyzet a mi közreműködésünkkel, előzetes beleegyezésünkkel jött létre. Fogadjuk el, hogy a léleknek ezzel a helyzettel célja volt. Nagyon rövid ideig sirassuk és gyászoljuk magunkat, de aztán sürgősen engedjük el az üggyel kapcsolatos fájdalmunkat, mérgünket, sértődöttségünket.

2. Bocsássunk meg MAGUNKNAK! Higgyük el végre, hogy ebben a helyzetben csak ezt voltál képes megcselekedni. Azt ahogy elindítottad esetleg, ahogy reagáltál, ahogy beleálltál a folyamatba.

3. Bocsássunk meg mindenkinek aki résztvevője volt ennek a cselekedetnek. MINDENKINEK, aki a részese volt. Jól vagy rosszul.

Mindezt szívből, úgy IGAZÁN tedd meg.

Honnan tudod, hogy sikeres volt a megbocsátás? Rohamosan csökken az agyalás, a rossz érzés, a neheztelés, a vágyódás, a bosszúszomj?aztán szépen csendben eltűnik, a legjobb esetben pedig még hálásak is leszünk a történetért.

Kívánom, hogy tele legyen az új, csodálatos életünk MEGBOCSÁTÁSSAL!

PZA

illusztráció.

http://33.media.tumblr.com/28037f80dda3b93e0796cbe0557c1ede/tumblr_inline_mqrosq0Vmu1qz4rgp.gif

Tagged under