A kristály tiszta életerő

Hat pohár víz naponta. Csupán ennyi elég ahhoz, hogy kevesebb gyógyszert kelljen szedned és ritkábban látogathasd meg a háziorvosodat.

A földünk nagy része víz. A víz tart mindent mozgásban, ez az a teremtő erő, mely a legnagyobb gyógyításra képes. Minden gyógyító folyamat, ami a testben végbemegy, elsősorban a víz közreműködésével történik.

Böjtölj a vízzel
Havonta legalább egyszer, egy napon keresztül, próbálj meg csak energetizált, tisztított vizet inni. A folyadékbeviteled egy részét lédús gyümölcsökkel is pótolhatod.
Ez a módszer segít megszabadítani a szervezetedet a káros anyagoktól, valamint elősegíti az emésztés helyes működését.

Meditálj a vízben
Akár a tengerparton tartózkodsz, akár az esti fürdődről van szó, a víz közelsége tökéletes arra, hogy fel tudj töltődni energiával.
Csendesedj el és hallgasd a víz csobogását. Engedd el magad és próbálj meg a víz felszínén lebegni, lélegezz lassan, élvezd ahogy a víz kifejti nyugtató hatását. Izmaid idővel ellazulnak és tested energiával töltődik fel.

Ne feledkezzünk el róla, hogy testünk 70%-a víz, azonban nem képes a víz tárolására, ezért állandó utánpótlásra van szükség. Ereje többek között képes enyhíteni a hátfájást és a fejfájást, a terhességi hányingert, valamint jótékony hatással van a magas vérnyomásra is.

forrás: www.spiritualityhealth.com

kép: www.pixabay.com

Tagged under