7 tipp, hogy ne éld negatívan az életed

Minden nap egy új nap az élethez, és sohasem késő elengedni a jövőről alkotott negatív gondolatokat!

Elég nehéz ezt megtenni és pozitívan gondolkodni, hiszen minden nap érnek minket kudarcok és csalódások. A problémákat megoldani nem egy könnyű feladat, de ha gondolatainkat átprogramozzuk, sikeresebb lehet.

Ne feledjük el, hogy agyunkkal irányítunk mindent, és minden rossz vagy negatív hatás egy próba, amit ha jó szemszögből nézünk, jó irányba változhat és boldogabbak lehetnek mindennapjaink.

Íme 7 egyszerű tipp, hogy minden nap egy új kezdet legyen!

1. Kerüljük el a negatív embereket

Vannak emberek, akik mindenhez és mindenkihez negatívan állnak, és ezzel a hozzáállással rányomják a bélyegüket a körülöttük lévő emberekre. Ezeknek a személyeknek nincs elég erejük irányítani gondolataikat és cselekedeteiket, ők a boldogtalan személyek, akik a világ felé azt mutatják, az ő életükben nincsenek hibák, minden tökéletes. Ez azonban hazugság önmagukkal szemben is. Az első lépés, hogy mi kikerüljünk ebből a ?gödörből? az, ha kinyitjuk végre a szemünket, elvonatkoztatjuk magunkat tőlük és végre a saját fejünk után megyünk.

2. Ne próbáljunk túlságosan kézben tartani mindent

Manapság nagyon sok ember próbál megérteni és megtenni mindent, pedig nincs rá szükség! Az élet egy körforgás, amin ha nem rágódunk túl sokat, szépen halad a maga útján. Élvezzük a pillanatokat, és próbáljuk meg boldogan élni a napokat. Próbáld meg, hogy magabiztosan állsz a dolgok elé, és meglátod minden gördülékenyebben halad majd.

3. Sportoljunk

Ez nem titok, hogy a sport nem csak a testet, de a lelket is szépíti. Javítja a hormonokat és a vérkeringést. A fizikai mozgás pedig segíti csökkenteni a negatív gondolatokat a fejben. Érezzük magunkat jobban, és éljünk egészségesen.

4. Imádkozzunk/ Meditáljunk

Ez a két módszer a legjobb eszköz, hogy aktiváljuk a belső gyógyító rendszert. Ha nyugodt a lélek, erősebbé is válik. Ez egy nagyon jó lépés arra, hogy megtisztítsuk önmagunkat, és változtassunk az életünkön.

5. Tanuljunk meg megbocsátani

A bennünk élő harag egy olyan eszköz, ami a negatív energiákat tölti. El kell engednünk ahhoz, hogy a lelkünk megnyugodjon, és boldog legyen. Meg fogjuk látni egy rövid idő elteltével, megérte!

6. Légy pozitív

Ha a fentieket követtük, akkor most már készen állunk arra, hogy elkezdjük átprogramozni az agyunkat. Nézzünk ki az ablakon, és akár a fa levelein is próbáljunk meglátni valamit, amit eddig nem láttunk. Ha érezzük, hogy néha megcsuklik ez az agyi programozás, vegyünk erőt magunkon, és gyorsan engedjük el a negativitást és gondolkodjunk pozitívan.

7. Hagyjunk fel az összehasonlítással

Ne hasonlítsuk magunkat másokhoz, és fordítva. Értsük meg végre az élet lényegét, és azt, hogy nem vagyunk egyformában, mindenki a maga sorsának kovácsa.

Szerző:tudasfaja.com

videolink:
Tagged under