2014, 7-es egyetemes év

2014 a belső növekedésről szól, a fókusz a spirituális és szellemi jelenléten van. Itt az ideje az életminőséget jobbá tenni, olvasni, gondolkodni, tanulni, és önmagunkra koncentrálni.

TE, saját magad vagy most fontos. A 7-es befelé fordul, belső értékeid válnak fontossá. Ebben az évben figyelmet követel a testi és lelki egészséged, ezen alapvető dolgoknak a megerősítése. Végül is, minden siker alapja a belső erőn múlik.

Sokkal inkább, mint más években, nagyon sok furcsa és szokatlan esemény vár ránk – sokat ezek közül nem fogunk tudni megmagyarázni. Arra érzünk majd késztetést, hogy közelebbről vizsgáljuk meg létünket, az élet mindennapi csodáit. Lehetőségünk lesz az élet örömeit és szépségeit megtapasztalni bármiféle külső vagy mesterséges dolog bevonása nélkül, pusztán az ?ön? tudat segítségével.

A 7-es év alacsony energiájú év, vagyis túl sok aggodalom és anyagi dolgok utáni vágyakozás (amik magas energiájúak) nagyon kellemetlen élménnyé tehetik ezt nekünk, míg az ?elengedés?, és az Istenben bízás kellemessé és adakozóvá tehetik nekünk a 2014-es évet.

A személyes áldozatvállalás szintén szerepet kap, de mindenképp igaznak kell maradnunk magunkhoz, és be kell látnunk, hogy nem lehet minden a mienk anélkül, hogy azt másokkal is megosztanánk. Gyarapodni a megosztáson, tanulni a tanításon keresztül.

Fontos megjegyezni, hogy ez az EGYETEMES 7-es év, nem a személyes év számod! Ahhoz, hogy megkapd a személyes év számodat, add a születésed napjának számát a születésed hónapjának a számához (pl: április 5 = 9, vagy január 22=5), és adj 7-et az eredményhez. Vagyis 9+7=16=7, a személyes év szám az április 5-én születetteknek 7.

Fény és Szeretet:

Benny Vervliet

videolink:
Tagged under